Προφίλ

Προφίλ

Σπούδασα Ψυχολογία στην Θεσσαλονίκη κι εγάστηκα ως υπεύθυνη πωλήσεων σε μεγάλες εταιρίες τροφίμων και απορριπαντικών. Για 14 χρόνια ασχολήθηκα με την διοργάνωση εκδηλώσεων, Γάμων και Βαπτίσεων.

Η μεγάλη αγάπη για την φύση και τις υπαίθριες δραστηριότητες κέρδισε σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο μου. Η πρώτη μου ανάβαση στον Μύτικα, την κορυφή του Ολύμπου έγινε σε ηλικία 17 χρονών. Ακολούθησαν πολλές αναβάσεις και ορειβασία στα βουνά της Ελλάδας, Rafting, Canyoning, καθώς και περιηγήσεις και εξερευνήσεις σε νησιά και ακτές με Sea Kayak.

Ως εθελοντικό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης της Θεσσαλονίκης είχα την ευκαιρία να εκπαιδευτώ και να διευρίνω τις γνώσεις μου γύρω από την διάσωση στις υπαίθριες δραστηριότητες.

Η φύση κυρίαρχη στην καθημερινότητά μου με οδήγησε στην παρατήρησή της και στην ανάγκη ν'ανακαλύψω τα πολυποίκιλα μυστικά της μέσα από την πλούσια χλωρίδα της Ελληνικής γης.

Οι γνώσεις που απόκτησα παρακολουθώντας μαθήματα στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης σταθήκαν πολύτιμοι σύμμαχοι στο νέο μου επαγγελματικό εγχείρημα.

Από το 2014 ξεκίνησα με την Βιολλογική καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, αργότερα ακολούθησε η τυποποιησή τους, καθώς και άλλα συναφή προιόντα.

Σύντομα ήρθαν και οι πρώτες κυψέλες γεμάτες μελισσάκια να πάρουν τη θέση τους στις πλαγιές του Πηλίου.

Το Βουνό των Κενταύρων με μάγεψε και συνεχίζει να με μαγεύει εδώ και 20 χρόνια, έτσι από το 2015 επέλεξα ως μόνιμη κατοικία μου το Αρχοντοχώρι του Νοτίου Πηλίου, τον Λαύκο.

Η ιδέα του Nature Seminars αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή και με την βοήθεια των πολύτιμων συνεργατών μου, έχουμε την χαρά να μοιραστούμε μαζί σας εμπειρίες, γνώση καθώς και όλα όσα πλουσιοπάροχα η Πήλεια γη μας χαρίζει.